Solceller kan være et godt svar på en grønnere omstilling.  Den grønne omstilling har været diskuteret længe. Specielt de seneste 10-20 år har den været rigtig meget i fokus, men hvordan er det egentlig man selv kan hjælpe til, så vi bliver omstillet? Er der overhovedet noget man selv kan gøre, udover de bitte små ting som at skylde ud af toilettet?

 

Den grønne omstilling, hvad kan man gøre?

 

At blive mere grøn kan være så simpelt som at huske at slukke for stikkontakten, eller at man skal skylder mindre ud i toilettet, men disse ting gør faktisk ikke så meget. Vi bruger rigtig meget energi på at holde vores varme i gang. Varmepumpen og solceller er en ny løsning på dette. Den varme vi bruger i dag kommer primært fra elradiatorer og fra brændeovne. Brændeovne er den af disse som bidrager mindst til den grønne omstilling, for det er den som forurener mest. Varmepumpen bidrager til den grønne omstilling, fordi det er den løsning ud af disse 3 som forurener mindst. Det gør den, fordi at varmepumpen ikke udleder lige så meget co2 som de 2 andre løsninger til opvarmning.  Varmepumpen er en super god løsning vi vil kigge nærmere på.

 

Solceller og varmepumper som grøn energi

Varmepumpen er en nyere løsning, som gør meget for miljøet. Den består af en udedel og en indedel. De 2 forskellige dele samarbejder, og sådan bliver den populære varmepumpe til.  Den grønne omstilling har været i fokus længe, og med de danske  2030 mål, så er det vigtigt at alle danskere gør hvad de kan for at bidrage til den grønne omstilling. Det der nemlig sker hvis vi ikke gør det, er at jordens overflade bliver varmere, og det bliver for varmt at bo nogle steder. Allerede med så mange mennesker som vi er, er det problematisk, men hvis flere steder bliver ubeboelige så vil det betyde at vi får mange mennesker, som ikke kan være hvor de gerne vil være, og i stedet skal bo de steder hvor der allerede er mange mennesker. Derfor er det vigtigt man omstiller sig til en mere grøn hverdag, og der kan en varmepumpe, eller solceller være en  rigtig god ide, fordi varmepumpen er en grøn løsning.

 

Hvad kan solceller?

Solceller er det nye hit, fordi man kan benytte sig af solens energi, og den er bæredygtig. Solceller er et nyt hit for at få energi, og solceller kan mange ting. For det første så er solceller helt bæredygtigt. Med solceller behøver man ikke længere forurene ved at udlede urenheder ud i atmosfæren. Solceller får sin energi fra solen, og de bliver opladt hver gang solen skinner ned på det areal. Man kan læse meget mere om solceller, hos en af de danske udbydere. Modstroem.dk har i mange år våret førende indenfor grøn omstilling, og har flere ressourcer på deres side, hvor man kan læse mere.