God belysning i og omkring din have eller dit hjem er med til at give din have det ekstra touch. Samtidig er det praktisk at kunne se noget, når du bevæger dig op ad trapper, flisegange eller terrassen i mørke. Solcellelamper, som dem du finder hos Easy-light.dk løser problemet nemt og billigt. Læs med her.

Miljørigtig belysning

Solcellelamper er helt sikkert kommet for at blive. De fås i alle prisklasser, i mange former og faconer og de er gratis i brug. De er også nemme at sætte op, da de hverken kræver en el-installatør eller en masse installationsarbejde før de kan tages i brug. Du kan sætte solcellelamper op alle steder. På terrassen, i din indkørsel, på dine havestier og så videre. Nogle solcellelamper er lige til at stikke ned i jorden og egner sig rigtig godt til den bløde havejord, mens andre er beregnet til at hænge op i højden eller sætte direkte på eksempelvis et fliseunderlag.

Gå efter lamper med LED-lys

Alle solcellelamper er, som navnet indikerer, forsynet med solceller. Det betyder at de lader op, når de står i solen og lyser, når det er mørkt. Mange solcellelamper er forsynet med LED-lys, hvilket gør at de sagtens kan bruges på vores halvkugle, hvor der kan være en ret stor mangel på sollys i vintermånederne. LED-lys er nemlig rigtig strømeffektive og kan lyse i mange timer efter de er ladt op. Man får dog helt klart mest ud af sine solcellelamper i forårs- og efterårsmånederne. Vælg dine solcellelamper efter deres formål. Nogle solcellelamper er bedst til dekoration, for eksempel rundt i haven, mens andre egner sig bedre til oplysning. Vælg for eksempel solcellelamper med sensor, hvis du ønsker en effektiv belysning i din indkørsel.