Genbrug er blevet en meget vigtig ting, hvis vi skal gøre vores planet bedre og give vores børn en bedre fremtid. En af de helt store klimasynder er nemlig den store over produktion af babytøj og børnetøj. Man har lavet nogle beregninger og der bliver ca. udledt 15 kg co2 for hvert kilo tøj der bliver produceret og hvis man ganger det op med hvor meget tøj der bliver produceret om året, så er det rigtig meget co2 der bliver udledt årligt. Det har vi valg at gøre noget ved, hos Littlerecycle.dk kan du nemlig købe brugt babytøj og børnetøj fra mere end 300 forskellige mærker, som er kvalitets tjekket. Alt vores brugte babytøj og børnetøj bliver regelmæssigt tjekket efter for huller og pletter, så vi kan være sikre på at du for noget rigtig lækkert brugt børnetøj hjem til dig. Hos os kan du finde brugt børnetøj fra wheat, molo, vrs petit, 808 og mange flere mærker. Ja vi har faktisk brugt børnetøj fra mere end +300 forskellige kendte mærker og i mange forskellige prisklasser fra 10 kroner til 50 kroner pr del, alt afhængigt hvilket mærke og stand det er i, så vi altid kan garantere at vi har noget brugt babytøj eller brugt børnetøj som du kan få hjem til dig hurtigt og nemt. Der er rigtig mange forældre der bliver skræmt når de tænker på at købe brugt babytøj eller børnetøj online, da de så ikke kan få lov at se tøjet og mærke på det, og måske forstiller sig at der er mange pletter eller brugsmærker i tøjet, men der har vi lavet vores koncept sådan at du altid har 14 dages returret når du køber brugt børnetøj online hos Littlerecycle.dk, så skulle det ske at vi har overset en lille plet eller lille hul, så er det bare med at sende det retur igen, så du kan få dine penge tilbage for den del.

 

 

At købe og sælge brugt babytøj og børnetøj er heldigvis ved at blive mere moderne og det er vi rigtig glade for hos littlerecycle.dk, det er os der skal gøre en forskel nu for at gøre fremtiden bedre for vores børn. Se hele vores udvalg af brugt babytøj og børnetøj her.

 

Hos Littlerecycle.dk elsker vi brugt babytøj og brugt børnetøj, og derfor kan du finde mere end +2000 forskellige styles af tøj allerede nu hvor vi kun har været åbent i en måned, vi arbejder hver dag på at gøre vores koncept bedre for både køber og sælger. Jeg håber du vil prøve at give os en chance, du vil hvertfald ikke blive skuffet.

 

3 gode grunde til at købe brugt babytøj og brugt børnetøj

 

  1. Spar mange penge

 

  1. Giv dine børn en bedre fremtid

 

  1. Find et stort udvalg online