Afventer.dk har samlet alle de artikler, du skal bruge for at blive klog på hus og have samt bæredygtigt interiør. Læs mere her.

Skab dit bæredygtige hjem

 

Der sker enormt meget inden for bæredygtighed for tiden, og det kan være svært at følge med i, hvad der sker. Også på interiørfronten er bæredygtighed blevet et keyword, og det er klart, for vi forbruger enormt meget inden for interiør, og selvfølgelig skal vi prøve at være opmærksomme på, hvilke materialer og produktionsformer, der anvendes. Det kan imidlertid være svært at følge med og danne sig et overblik over, hvad der sker i branchen inden for bæredygtigt interiør, men på Afventer.dk kan du finde et godt udvalg af korte og præcise artikler, som giver dig et godt overblik over bæredygtigt interiør i dag. Hvis du skal bruge nye møbler, lamper, elpærer, køkken, em-hætte eller noget helt andet til hjemmet, og gerne vil have det så bæredygtigt som muligt, så klik ind på www.afventer.dk og søg på bæredygtigt interiør. Der vil du finde alt, hvad du skal bruge af information om bæredygtigt interiør.

 

Renovering med bæredygtighed for øje

 

Hvis du tænker på renovering af hjem, så er bæredygtighed selvfølgelig et vigtigt aspekt at tænke på. Der er efterhånden kommet stramme krav til bæredygtighed inden for byggeri, og det giver god mening, for det er vejen frem. En bæredygtig renovering er både økonomisk og miljøvenlig, og der findes enormt mange nye metoder og produkter inden for hus og have, som giver et mere bæredygtigt miljø i hjemmet. Hvis du mangler information om hus og have med fokus på bæredygtighed, så kan du finde et stort udvalg af gode artikler på Afventer.dk, som har samlet de vigtigste artikler om hus og have til dig, der søger overblikket. Når du skal i gang med renoveringsprojektet, så skal du finde den bedste slags isolering, som giver dig effektiv og bæredygtig isolering af dit hjem. Der findes mange forskellige slags nye isoleringsformer, som giver fantastiske resultater og som er lavet af gode miljørigtige materialer.