Vil du gerne være med til at gøre noget godt for miljøet, men er du ikke sikker på, hvad du egentlig kan gøre, kan du lade dig inspirere af listen herunder.

 

Vi kan alle være med til at gøre verden til et bedre sted ved at tænke på miljøet. Her er nogle råd til, hvordan du selv kan bidrage.

 

Hos Webbureau.dk og Pressemeddelelse.dk tænkes der i miljørigtige produkter og løsninger.

Skift til en varmepumpe

Er du boligejer, kan du eks. vælge at skifte over til en varmepumpe. Det er en meget grønnere måde at varme din bolig op på, og det behøver ikke at koste så meget for at komme i gang.

 

Derudover kan det også være en meget billigere måde for dig at varme boligen op, så du kan både være med til at gøre noget godt for miljøet, samtidig med at du kan spare penge på det.

Spis mindre kød

Dernæst kan du også vælge at spise mindre kød. Produktionen af kød er noget af det, der står for mange procent af verdens co2 udledning, og derfor vil det være en kæmpe fordel, hvis flere af os kan skære ned på vores forbrug af netop kød.

 

Du behøver ikke nødvendigvis at blive fuldkommen vegetar eller veganer, men kan du bare få et par kødfrie dage ind hver uge, er det jo en kæmpe fordel og et stort skridt i den rigtige retning.

Få installeret solceller

Har du pengene til det, kan du også vælge at skifte over til solceller og få din energi i din bolig på den måde i stedet for. Det kan koste lidt at komme i gang med netop dette projekt, men der er ingen tvivl om, at det er en meget grønnere måde at få energi til din bolig på.

 

Der er mange firmaer, der kan installere solceller for dig, så det er ikke svært at finde nogen, der kan hjælpe dig på netop det område.

Vælg en elbil næste gang du skal have bil

Skal du snart til at købe ny bil, kan det også være en god ide at skifte over til en elbil i stedet for, hvis du endnu ikke har taget det skifte.

 

Jo flere biler vi kan få til at køre på el i stedet for på fossile brændstoffer, jo bedre. Og det kan også blive meget billigere for dig at køre rundt i din bil, hvis du kører i en elektrisk bil. Så det har også nogle store fordele for dig personligt, hvis du skifter over til en grønnere bil.

Køb genbrug frem for nyt

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at vælge genbrug frem for at købe nyt, når du skal have nyt tøj, nye sko, en ny telefon eller hvad det nu kan være.

 

Du har mulighed for at købe stort set alt brugt i stedet for at købe det fra ny. Og jo mere genbrug du køber, desto mindre skal der produceres af nye ting. Så det kan være en rigtig god vane at få.