En ting der virkelig er oppe for tiden, er bæredygtighed og økologi. Det gælder både tøj, møbler og mad og man skal ikke lede længe efter brands der vil gøre en forskel for den verden vi alle lever i. Det giver da 100% ro i maven og god samvittighed hvis man både gør noget godt for sig selv, ved at købe en bæredygtig kjole, men også gør noget godt for jorden ved at vælge den kjole frem for en anden som ikke er bæredygtig. Det er så vigtigt at have noget på sin krop, som giver en følelse af at man har gjort en forskel ved at vælge netop det brand. Se f.eks. Basic apperal er et super lækkert brand fra 2013, som har en plan om at gøre en forskel, og gøre noget som så mange andre måske ikke gør. Deres filosofi er at skabe mode der kan bruges igen og igen og igen, og det har de virkelig formået at gøre til dagsdato. Noget der kan hjælpe jorden og vores egen økonomi også, er at eje et stykke tøj som du ikke skal skifte ud hvert eneste år.

Behagelige klæder til de praktiske gøremål i dit hjem

Skal du ordne haven eller gøre rent i dit hjem, så skal du simpelthen have outfittet på til det. Smid dig selv i et lækkert sweatsæt, som både er behageligt og smart. Eller til de lidt varmere dage et par lækre shorts, som er bevægelige og i dejlige rolige farver. Det er lidt ligesom når man køber nyt sportstøj for at motivere sig selv til at træne. Du investerer både i et lækkert og bæredygtigt sæt tøj, samt at din have kommer til at blive total sommerklar. Du skal have det godt når du skal gå praktisk til værk i dit hjem, og man må gerne føle sig lidt mere end ”bare” en rengøringskone. Klæd dig selv i noget der giver dig god samvittighed, for der får du den største fortjeneste.

 

Bæredygtig mode er et hit

Det er over det hele – Nemlig lysten til at gøre en forskel for hinanden og den verden vi lever i. Det er blevet så moderne at passe på moderjord, og ikke at bruge flere ressourcer end højest nødvendigt. Det at det spreder sig kan vi bla. takke alle de nye brands der kommer frem for, for de har alle hver især sat sig for at gøre en forskel ved bla. genbrug og derved mindre slid på miljøet. Nye virksomheder kommer til, fordi de selv føler de har et problem de gerne vil løse, og det er jo helt fantastisk at vi kan hjælpe hinanden med at få en bedre fremtid.