Har du lige købt et nyt hus med et lækkert badeværelse eller har du bare brug for en ny og lækker spa følelse, når du går i bad? Uanset hvad, så er der mange håndklæder at vælge i mellem og hvilket skal man så vælge? Det ser vi nærmere på her, hvor vi også ser på, hvordan du kan skabe en lækker spa i dit eget badeværelse med disse økologiske bambus håndklæder. Læs med her.

Hotelbløde håndklæder af bambus

Der er mange, der sparer lidt på hotelopholdene pt. fordi priserne er på himmelflugt og inflationen gør, at man begynder at skulle tænke alternativt i brugen af penge. Det er her, hvor du kan spare penge, når du vælger hotelbløde håndklæder af bambus, der her erstatter håndklæderne af bomuld. Bambus er OEKO TEX certificeret og er et meget højt kvalitetsprodukt i forhold til bomuldshåndklæder. De er lavet af bambus og har nogle meget bløde fibre, der gør dem lette og bløde at bruge og har en meget god sugeevne. Det kan betale sig at vaske dem inden brug, idet dette forøger deres fremtidige sugeevne markant. Vælg nogle håndklæder i behagelige farver som grå, blå eller hvid og badeværelset vil allerede være fornyet og forfrisket herved.

Badehåndklæder, håndklæder til hænderne osv.

Der findes forskellige størrelser af håndklæderne i bambus, så du både kan forkæle dig selv og dine gæster med et lækkert håndklæde i bambus. Når man læser anmeldelser af disse håndklæder siger forbrugerne, at de har en god sugeevne og er dejligt bløde at bruge. Vælg dermed både håndklæder til at tørre hænder i efter håndvask til dine gæster o og til dig selv og din familie og vælg også badehåndklæder til at tage med på stranden eller bruge i badeværelset efter brusebad til at svøbe dig i bagefter.

Skab en lækker hjemme spa

Skab en lækker hjemme spa med lækre produkter til huden såsom skrub, creme, shampoo med duft og badeolie til badet eller til huden bagefter. Denne aromaterapeutiske stemning vil vække dine sanser på ny og være beroligende og opfriskende på en og samme tid. At tørre sig i og svøbe sig i et lækkert og blødt håndklæde af bambus bagefter er super dejligt og skaber en optimal velværefølelse. Her kan bambus materialet give en særlig blød følelse fremfor bomuldsmaterialet og også være ekstra godt for klimaet og din hud. Der er mange spa rutiner, som du kan udføre i badeværelset og tørbørstning af huden er en af dem. Det øger blodcirkulationen og formindsker appelsinhud og giver en flot glød til huden. Brug børsten før badet og efter badet kan du tørre dig i det blødeste håndklæde, der også er gavnlig for huden.