Kaniner er fantastiske at have som husdyr. De er søde, giver godt selskab og dejlige at kæle med. For mange kan det være en stor opgave at passe på et dyr, men det er også god læring for mange i forhold til at holde øje med andre. Husdyr er generelt godt for sjælen og mange finder stor glæde i at have dem. Kaniner er vant til at leve i naturen og derfor skal vi også give dem et miljø at bo i, hvor de føler sig hjemme og sikre. Hvis man har kaniner, så vil de uden tvivl bruge meget af deres tid i buret. Derfor er det også vigtigt at give dem et godt hjem.

Derfor skal kaniner bo udenfor – Find udendørs kaninbur

Kaniner har det bare bedre udendørs. Ved at give dem noget shelter og et sted med mad og drikke, så vil de have det bedre og ikke stresse så meget. En glad kanin giver et hjem en masse hygge, hvor man kan tage dem frem og nusse dem. Selvom det er meget praktisk at have dem indendørs, så vil et kaninbur udendørs give dem muligheden for også at nyde solen, vinden og duftene, som er i naturen. 

Har du flere kaniner, kan du med fordel købe et stort udendørs bur, så de alle kan være derude på samme tid og nyde hinandens selskab. Tilføj derefter en masse hø, mad og evt. en automatisk drikkedunk og så har du lige pludselig det bedste hjem for dine kaniner. 

Vælg det rigtige bur og gør det bedste for dine kaniner

For at finde det bedste kaninbur til udendørs brug, så skal du huske, at det skal være lavet i materialer, som også kan tåle vind og vejr. Et kaninbur i stål vil give dig både stabilitet og modstand mod regn og sol. Du kan finde mange forskellige forhandlere, men hold øje med de mindre butikker, da de ofte har bedre kundeservice og hjælper dig hele vejen igennem købet. JHA Kaniner har f.eks. stort udvalg af kaninbure til alle budgetter og kaniner, som du kan se her: https://www.jha-kaniner.dk/butik/kaninbure. Hvis du står og overvejer at købe nyt bur, så tag fat i dem og få hjælp til dit køb. En kanin er en investering i både dig selv og evt. dine børn, så de også kan lære at tage hånd om andre.