Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste af os har en rodeskuffe derhjemme. Det er typisk sokkeskuffen som bliver til en rodeskuffe. Her ligger sokker som ikke passer sammen, i alle mulige farver, mønstre, pasformer og materialer. Det er ikke altid til at forstå hvordan skuffen ender sådan, og hvor bliver alle de manglende sokker af? Der er mange gode røverhistorier om at vaskemaskinen spiser sokkerne, eller måske de lufter så meget at de selv er hoppet i skraldespanden. Det er ikke helt til at vide, men det er til at forhindre.

Først og fremmest er sokker noget vi alle bruger, men de fleste af os gider ikke selv at købe dem. Her kan hverdagen gøres nemmere ved at købe kvalitets sokker på nettet. Så Snart vi kender vores størrelse og foretrukne pasform samt materiale, ja så er det pludselig nemt at købe sokker på nettet. Det kan være at man foretrækker bambus strømper, eller ankelsokker, hvilket er nemt at sortere efter når man handler på nettet.

Alle slags strømper og sokker på én hjemmeside gør at vi ikke skal købe sokker når vi handler andre ting. Her er det også muligt at tilmelde sig et abonnement på sokker, hvor man fast får tilsendt sokker efter eget behov. Fordi selvom at vi ikke gider bruge for meget tid og penge på strømper, er det altid lækkert med et frisk par i sokkeskuffen.

 

Den nemme løsning her er tøj opdelere fra IKEA, som passer i skuffer, skabe og under sengen.

Opbevaring af småting i hjemmet

Ligesom at sokkeskuffen kan blive rodet, kan vi også hurtigt miste overblik over de små ting vi har liggende rundt i huset. Det er dog ikke nok altid bare at gemme tingene væk når vi gerne vil skabe et hyggeligt hjem. Her kommer det danske brandt, House Doctor, ind i billedet. Det skandinaviske brand laver elegant og tidløst brugskunst både til dekor og opbevaring. Produkterne findes typisk i interiørbutikkerne, og det brede sortiment har produkter til alle rum. Udover at House Doctor laver brugskunst, laver de også en masse store møbler som spiseborde og stole, samt reoler og meget mere.
Til opbevaring finder du alt fra bakker, kurve, krukker og skåle. Dét, der kendetegner House Doctor, er sansen for at kombinere det minimalistiske, skandinaviske design med det atmosfæriske og hyggelige, der passer ind i ethvert nordisk hjem. Mix din egen personlige stil med House Doctors klare og rene linjer, så du opnår en indretningsstil, der stikker i forskellige retninger – og i kraft heraf bliver helt unik.