Synes du at dit hjem mangler noget hygge og varme? Men virker det også som et lidt stort projekt at skulle have lavet plads til en brændeovn, så bør du benytte dig af fremtidens hygge- og varmekilde. Nemlig en gaspejs.

Læs mere om gaspejse på www.philippejse.dk/gaspejs.

Vælg CO2 neutral gas og hav god samvittighed

Selvom gaspejse ofte er dyrere at få installeret end en hel almindelig pejs, så har den rigtig mange fordele der kan opveje den højere pris.

For det første er det muligt at skabe varme og hygge på en miljøvenlig måde. Hvis du vælger at bruge naturgas til din gaspejs. Man betragter nemlig naturgas som værende CO2 neutralt. Dermed kan du have god samvittighed overfor klimaet når du tænder for din gaspejs.

Flere og flere går op i at have et øget fokus på hvordan deres eget liv påvirker miljøet og klimaet på jorden. Derfor går man sine vaner igennem og ser om det er muligt at foretage sig nogle ændringer så man lever mere miljørigtigt og klimavenligt. Denne indstilling kan man også sagtens have til valg af varmekilde i ens hjem. Du kan undersøge hvilke typer af gas du kan få adgang til der hvor du bor, for at se om du kan have en miljøvenlig gaspejs som kører på CO2 neutral naturgas. Hvorfor bruge en masse tid på at lave ændringer i ens liv, hvis du bare bidrager til den dårlige klimaudvikling med en stor almindelig brændeovn?

Godt indeklima og nem at betjene

En anden fordel er at en gaspejs ikke påvirker indeklimaet i dit hjem. Der bliver nemlig ikke ledt nogen form for afbrændt gas ud i rummet som kan være skadelig. Hvor man på den anden side skal have et rum af en vis størrelse for at få en brændeovn, så os og røg ikke bliver farlig, så kan ud have en gaspejs i rum af alle størrelser.

Skal man nævne en tredje fordel, så er det at det bare er utrolig nemt at have en gaspejs. Du skal ikke kunne opbevare en masse brændsel, du skal ikke ud og flække træ og du skal ikke hele tiden holde øje med pejsen om den er ved at gå ud. Med en gaspejs kan du styre det hele fra en fjernbetjening. Du kan slukke helt for den og du kan sågar styre hvor meget varme den skal udlede. En kontrol det er svært at have med en traditionel pejs eller brændeovn.