Er du ved at udskifte taget, eller skal lægge et helt nyt? Eller er du ved at lave noget ved facaden? Uanset hvad er Profilmetal A/S det rette sted for dig. De har alt til ståltag og facader, som du har brug for. Du kan derfor finde fugleklodser, så du undgår skadedyr under taget, samt forskellige inddækninger som hatprofil.

Beskyt taget med fugleklodser både over og under

Når du skal lægge nyt tag, så er det vigtigt at du har fugleklodser. De kan ikke undværes, da de er med til at beskytte taget. Du skal dog ikke lede for længe efter fugleklodser, da Profilmetal A/S har det helt rigtige til dit tag. Fugleklodser kommer ikke bare i én profil, tværtimod findes der forskellige typer, og derfor har de også et varieret udvalg. Det betyder at du har rig mulighed, for at finde de fugleklodser, der matcher dit tag bedst. Fugleklodser er nødvendige, fordi de er med til at holde fugle, insekter og fygesne, i blandt andet ubehageligt, ude fra taget. Du har mulighed for at få fugleklodser til over og under tagpladen. Det er helt sikkert at anbefale, da du dermed har lukket af i begge ender. De smarte klodser er lavet i skum af højeste kvalitet, så du er sikret lang levetid. Det er selvfølgelig altid at ønske, at taget holder længe. Profilmetal A/S tilbyder 40 års garanti på deres produkter, så du er sikker på netop det.

Find dine inddækninger til ståltag eller facade

Mangler du nu inddækninger til dit ståltag, så skal du ikke søge meget længere. Profilmetal A/S har nemlig et varieret udvalg af inddækninger, der kommer i allerhøjeste kvalitet. Du kan ikke undvære inddækninger mellem bygningsdele, da de anvendes som overgang. Derfor er de også uundværlige på taget. Virksomheden har dem i flere størrelser, så du kan helt sikkert finde det du har brug for, til dit tag. Har de dog ikke den størrelse du er på udkig efter, så har du mulighed for at tage kontakt til dem. De vil være behjælpelig med at finde inddækninger i den rette størrelse. Du skal blot sende tegninger til dem, og så kan I finde frem til den ideelle løsning. Du skal selvfølgelig sørge for at tætne, når du har anbragt dine inddækninger. Det kan gøres med fugemasse, beklædning eller løskant, alt efter hvilke typer inddækninger du anvender. Profilmetal A/S kan hjælpe dig med alle dine inddækninger, så du får det bedste resultat, og kan også besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Med nyt tag eller ny facade i stål er det vigtigt, at du ved hvad du laver. Profilmetal.dk kan besvare de spørgsmål du måtte have inden du går i gang. De har nemlig meget erfaring, og materialer i høj kvalitet til en lav pris, så alle kan være med.