Tænk at kunne drikke gourmet kaffe fra kaffekapsler der er komposterbare og bionedbrydelige, med økologisk kaffe der er håndplukket, håndsorteret, vasket af regnen og tørret i solen, ingen pesticider, ikke genmodificeret, ingen skovrydning, jord/vand erosion og pakket i genbrugsemballage! Renkaffe.dk er præcist alt det og en virksomhed med en bæredygtig historie.

Med en stigning i kaffedrikkere, er det ikke overraskende, at kaffe også bliver mere populær blandt yngre generationer. Som et resultat af den hurtige vækst ændrer kaffeindustrien sig for at følge trends rettet mod millennials. Herunder også convenience med et kaffeabonnement, og få leveret direkte hjem i dagligstuen eller på hjemmekontoret med en løb aldrig tør garanti.

Millennial kaffedrikkere er vidende, og de bekymrer sig om mennesker og planeten, og er opmærksomme på social retfærdighed. De vil gerne vide hvor deres kaffe kommer fra, hvordan den blev dyrket, og hvem der dyrkede den. Derfor vinder bæredygtige kaffemærker med gennemsigtighed hastigt tilhængere, og tiltrækker den miljøbevidste forbruger.

Økologiske bæredygtige kaffekapsler er Fairtrade

Økologiske og fairtrade -certificeringer er naturligvis vigtige, men den bevidste forbrugerne vil have meget mere f.eks baggrundshistorie, produktionsmetode for at undgå at handle med store virksomheder, og brands der er kendt for metoder man ikke vil støtte, eksempelvis børnearbejde, skovrydning og forurening.

Renkaffe.dk har gjort det let for enhver kaffedrikkende dansker der køber aluminiumskapsler at mindske CO2, forurene mindre i naturen, undgå afbrænding af aluminum og plastik, samt forurening fra minedrift. Minedrift af bare et ton aluminium kan producere ca. 10-12 ton affald, herunder 2-3 ton giftigt alkalisk rødt mudder.

De plastfrie, aluminiumsfrie bæredygtige og komposterbare bionedbrydelige kaffekapsler fra renkaffe.dk bliver kompost inden for 12 uger, i modsætning til aluminiums- og plastik kaffekapsler, der tager 200-500 år at nedbrydes på losseplads (ifølge Nespresso genbruges kun 21% af deres, så i 2016 betyder det, at ca. 268 millioner blev kastet på losseplads eller brændt med øget CO2 udslip!). Det er en utrolig miljø arv pr. kop kaffe, så følg Renkaffe.dk og nyd følelsen, der kommer af at drikke lækker gourmet kaffe, mens du spiller din rolle for vores planet og børns fremtid.

Samtidigt vil forbrugere der går op i sundhed, formentlig lytte til WHO som har advaret mod brugen af aluminium i fødevareindustrien, idet det kan udgøre en helbredsrisiko ved at efterlade skadelige mikro rester i kroppen som kan føre til truende sygdomme.

Renkaffe.dk´s økologiske miljøvenlige kaffekapsler

 

Forbrugerne bør naturligvis skifte til bionedbrydelige økologiske miljøvenlige kaffekapsler, hvis de vil gøre deres til at beskytte miljøet og sørge for næste generation på jorden, altså vores børns fremtid og for at undgå en potentiel helbredsrisiko. Nogle mener at miljøvenlige økologiske bionedbrydelige kaffekapsler kapsler frigiver mindre varme end plast- og aluminums-kapsler, hvilket resulterer i en mere stabil kaffe af højere kvalitet. Baseret på det stadigt voksende ønske og behov for bæredygtige bionedbrydelige produkter er Renkaffe.dk en af ​​frontløberne i denne megatrend.

Kaffen fra renkaffe.dk er designet til hjemmeforbrug og virksomheder leveret i en genbrugs emballage, med 10 bionedbrydelige miljøvenlige kaffekapsler. 100% komposterbare og selvfølgelig aluminium frie kaffekapsler. Derfor kan du smide dem direkte i dine plantepotter, i haven, køkkenaffaldet eller kompostbeholdere. Renkaffe.dk´s miljøvenlige kaffekapsler giver dig mulighed for at nyde kvalitetskaffe, mens du tager små skridt til at beskytte planeten.

Du skal selvfølgelig anvender det der er bedst for dit helbred og dermed næste generation på planeten, men naturligvis også det som sviner mindst og er bedst for miljøet, som komposterbare bæredygtige miljøvenlige økologiske kaffekapsler.