De fleste kvinder har tøj i forskellige farver og mange kan lide at eksperimentere med forskellige stile og med forskellige feminine farver. Det er her at denne bryllupsparaply bygges med grøn omstilling er en oplagt paraply at købe til dit livs bryllup, eller til din kæreste.

En bryllups paraply skal være stor og romantisk det er netop denne hvid paraply med bambus håndtag for at skåne miljøet. Den få det bedste frem i bruden og hendes yndige brudekjole. Bryllups paraplyen er en  feminine paraply den er netop et eksempel på, hvordan ting kan være helt klassiske og stilfulde uden at falde ved siden af den kan både bruges som bryllups paraply, til foto, som gave til din kæreste eller kvinden du holder af.

Denne bryllups paraply er stor fremstillet af genbrugs plast for miljøet skyld. Den kan bruges af alle kvinder både unge og ældre, da den har en kridt hvid og stilfuld farve. Så du kan nemt tage noget tøj på, som passer perfekt til denne romantiske paraply.

Paraplyen har en smuk skærm i polyester med “pearl coating”. Den en vejledende pris på 399 kr. Størrelsen er 112 cm i diameter og 88 cm i længden. Paraplybutik kan levere denne paraply helt frem til din lokale GLS pakkeshop, og de gør det oven i købet gratis. Køb paraplyen for blot 249 Kr.

Køb her en klassisk retro paraply fremstillet med grøn omstilling for øje, den er fremstillet af genbrugs plastr og med materialer der skåner miljøet.

Bryllups paraply der er fremstillet i genbrugs materialer.

Paraplybutik har paraplyer i alle størrelser, farver, udformninger og til alle mulige lejligheder. Nyeste skud på stammen i vores kollektion af paraplyer der er bæredygtig paraply er den feminine burleske retro hvide paraply, der både beskytter dig mod elementernes hærgen lige såvel, som den beskytter din hud mod solens ubarmhjertige stråler.

Og så er det meget hot og feminint – det er paraplyen til bryllupper, særlige festlige lejligheder for kvinder og fotosessioner. Vore nye feminine designs udstråler en forførende skønhed, og hvis du er på udkig efter det sofistikerede er den klassiske vintage retro paraply, som du vil genkende fra gamle sort-hvide film måske lige sagen?

Uanset om du leder efter et vintage paraply med stor gennemsigtig skærm, en vintage paraply eller måske en burlesk paraply er vi hos Paraplybutik ret sikre på, at det her er noget for dig. Burleske retro paraply og vintage paraplyer er på vej tilbage. På Paraplybutiks hjemmeside ser du de første eksempler på denne trend linet op med disse tre feminine vintage paraplyer.

En romantisk retro hvid paraply er bæredygtigt fremstillet

Man er tilbøjelig til at se en paraply som noget funktionelt, det handler om at beskytte sig mod vind og vejr, men det er ikke hele historien! En retro paraply er også noget dekorativt, sødt eller sexet, der fremhæver dine feminine sider.

Paraplyen er en ”accessoires” på lige fod med handsker, bælter, sko – alt det, der ikke er tøj. Men det er så på den anden side det, der skal matche, det du bærer. Desforuden er ’accessoires’ også noget, der signalerer en sindsstemning, her er dit paraplyvalg også vigtigt. Den hvide feminine retro paraply har altid været forbundet med karaktertrækkene royalt, adeligt og prestigefyldt. Farven symboliserer mystik, magi, magt og luksus. Den hvide farve anvendes mestendels til at afsondre rige, magtfulde konger, ledere, tryllekunstnere og endda troldmænd fra mængden. Dronning Elisabeth ses ofte med en transparent paraply i det offentlige rum. Farven kombineret med guld signalerer på prangende vis rigdom og ekstravagance.

Men den bæredygtig paraply signalerer også drømmeri og åndfuldhed. Farven opfrisker fantasien, og sætter de høje idealer på dagsordenen. I sin indadvendthed tillader farven, at man kommer i kontakt med sit dybereliggende selv. En hvid bæredygtig paraply signaliserer en udtalt sensitivitet i relation til vor tids onder i form af luftforurening, støjforurening, visuel forurening eller forurening af fødekæderne.