Der er mange ting at tænke på, når man køber nyt hus. Hvordan skal vi indrette os, hvilke farver skal der være på væggene, hvad med haven og hvad gør vi med badeværelse og køkken?

Sidstnævnte behøver heldigvis ikke være en stor bekymring, hvis du bare finder den rette VVS’er. Her er der nemlig masser af god hjælp og gode råd at hente.

Vi har selv haft god brug af vores lokale VVS-firma. Først ved indflytning, til at tjekke at alt var som det skulle være. Senere også da vi fik vores badeværelse renoveret, og til sidst, da vores fyr stod af en kold novemberdag. Så vi har altså gjort os rigelige erfaringer på området, og kan klart anbefale at finde en VVS’er du stoler på.

Hvordan finder jeg så min VVS’er fra Roskilde?

For os var det ret simpelt – vi søgte simpelthen bare på ”VVS Roskilde” og så dukkede der en række firmaer op. Herfra er det bare at kigge nærmere på de forskellige tilbud, og eventuelt også anmeldelser af firmaerne.

Det vigtigste for os var et firma der kunne flere ting. Der er så rigeligt at se til ved huskøb, at man ikke gider skulle ringe rundt til mange forskellige. Derfor prioriterede vi firmaer, som både kunne hjælpe med badeværelse og tjek ved indflytning. Da vores gasfyr senere gik i stykker, kunne samme firma heldigvis også hurtigt træde til, så det blev alt i alt en god oplevelse.

En anden vigtig faktor for os, var håndværkere med mange års erfaring. Det er altså bare nemmere når man køber et gammelt hus, at de håndværkere man bruger, har set nogle af de ældre, mere alternative løsninger før.

Hvad kan en VVS’er fra Roskilde hjælpe dig med?

Hvis du har fundet en god VVS’er fra Roskilde, og gerne vil gøre ordentlig brug af dem, så kommer her lidt inspiration. Med vintermånederne på vej, er vi mange der elsker lange, varme bade. Så hvis dit hus endnu ikke har et, så kan et badekar måske være førsteprioritet.

Og hvad med lange snakke over køkkenøen mens maden simrer på komfuret? Madlavningen kan du ikke få hjælp til, men renovation af køkken kan de fleste firmaer klare. Enkelte står for det hele, så du slet ikke skal røre en finger. Så det er måske nu, du skal udleve dine køkkendrømme om masser af plads, ny opvaskemaskine eller bare det guldarmatur du altid har drømt om?