Overvejer du at sælge huset? Eller har du overvejet at give huset en totalrenovering? Et nyt tag og flotte nye gulve er to af de ting, der kan få boligen til at se ekstra præsentabel ud – det kan ligeledes forhøje boligens værdi.

Når det kommer til boligens gulve, behøver du ikke nødvendigvis at udskifte dem – du kan nøjes med at slibe dem.

Gulvafslibning virker som et oplagt gør det selv-projekt. Det er imidlertid også et lidt mere omfattende projekt, hvor du med stor sandsynlighed først skal ud at leje en gulvsliber. Herefter skal du lære at betjene maskinen, samtidig med at du skal være sikker på, at du giver gulvene den rette behandling. Gulvene er som sagt noget af det allerførste, gæsterne lægger mærke til i hjemmet. Det er derfor også vigtigt, at både farven og finishen sidder lige i skabet – og det er ikke altid lige nemt at nå frem til det perfekte resultat, især ikke hvis det er første gang, du skal prøve kræfter med gulvafhøvling.

Det kan derfor være et godt tip enten at foretage en grundig research eller indhente faghjælp til gulvslibning. Du kan læse mere på hjemmesiden Gulv-afslibning.com.

Investér i et nyt tag – og få flere muligheder med i købet

Synger taget på sidste vers?

Det kan være en dyrere udskrivning at skulle investere i et nyt tag, men omvendt kan det også give dig muligheder for at give hjemmet en ny profil. Du kan f.eks. vælge noget så simpelt som at gå fra et rødt til et sort tag. Men også indvendigt i boligen kan der ske store forandringer med valget af et nyt tag. Du kan f.eks. vælge at føre førsteetagen op i kip, integrere en ny kvist eller skabe en ny ruminddeling med masser af lys fra ovenlysvinduerne.

Det er svært at sætte en fast pris på, hvad et nyt tag kommer til at koste dig. Det afhænger af både materialevalg, herunder tagdækning og isolering, samt hvor mange andre ekstra løsninger du vil have med i købet. Få mere at vide på Nyt-tag-pris.com.