I byerne i Danmark er det sværere og sværere at få en vinduespudser på besøg. Især hvis man bor i lejlighed. Grunden til dette er at flere og flere vinduespudsere helst bare vil arbejde løs uden for meget menneske kontakt, og det er svært når der er tale om lejligheder og dørtelefoner.

Derudover foretrækker de fleste i byen at have frihed til selv at bestemme, hvor vinduespudserne foretrækker abonnementsordning. Man skal have fat i en professionel vinduespudser i København, med speciale i byen for at kunne få en aftale hvor man kan regne med at pudseren overholder aftalen. 

Det er vigtigt at holde dine vinduer i topform

Det er vigtigt at holde dit hjem og dine vinduer i topform. Vinduerne er det første, som folk bemærker, når de kommer forbi dit hjem, så det kan betale sig at holde dem pæne og rene.

Hvis du selv vil rengøre dine vindue, skal du sørge for at have de rigtige værktøjer til at gøre jobbet ordentligt. Dette omfatter en indvasker eller en blød børste, en god vinduespudser squizzer, en blød klud til at tørre vinduerne med, og en skål med varmt vand og en mild sæbeopløsning. Det er også en god idé at have en stige eller en teleskopstang så du kan nå de højere vinduer uden at skulle strække dig for meget.

Når du har samlet dit udstyr, er det tid til at begynde på selve pudsningen. Start med at fjerne støv og snavs fra vinduerne med en blød klud, så du kan se, hvilke områder der trænger til ekstra opmærksomhed. Derefter kan du begynde at gøre vinduerne rene med din vinduespudserbørste og sæbeopløsning. Brug en cirkulær bevægelse for at undgå striber, og sørg for at få alle hjørner og kanter grundigt rene.

Når ruderne er indsæbet, kan du fjerne vand og sæbe ved hjælp af din vinduespudser squizzer, hvor du faktisk skraber vandet af i en jævn bevægelse. Sørg for at gøre det fra toppen, i det ene hjørne over mod det andet hjørne idet du bevæger dig nedad på ruden. På den måde får du alt vandet med, og ved at have en jævn bevægelse kan du også undgå striber.

Når du er færdig med at pudse vinduerne, skal du tørre dem grundigt af med en blød, ren klud for at fjerne overskydende vand og sæbe i kanten af vinduet.

Vinduerne skal også pudses udvendigt.

Hvis du er storryger og bor på landet, kan være at du skal pudse vinduerne indvendigt mere jævnligt end udvendigt. I byer som København er nok det omvendte tilfældet. Her skal du rengøre du yderste vinduer mere jævnligt end dem inden for, blandt andet på grund af trafik os, forurening og bare generelt mere skidt i luften.

Tjek dine vinduer for skader

Det er også en god idé at tjekke, om der er nogen skader eller misfarvninger på dine vinduer, som du skal have repareret. Dette kan være alt fra revner i glasset til misfarvninger på rammen. Hvis du opdager nogen skader, bør du få dem repareret så hurtigt som muligt, så de ikke forværres.

Bestil en professionel vinduespudser i København

Da servicefradraget stadig er gældende og også dækker udgiften til en vinduespudser selv om du bor i lejlighed, er der ikke noget grund til at holde sig tilbage, lad de professionelle klare de ruder.

Det er ikke så let at finde en god dygtig og stabil pudser, hvis de samtidig skal være pålidelige. Tornado Polering i København kan anbefales.

Vinduerpudsning kan være en enkel, men vigtig opgave for at holde dit hjem i topform. Ved at bruge de rigtige værktøjer og følge denne enkle guide, eller få hjælp fra en professionel vinduespudser, kan du få strålende rene vinduer og forlænge levetiden for dine vinduer. Lad os alle huske at holde vores vinduer rene og pæne!

Håber dette indlæg har været nyttigt, og tak fordi du læste med.