BOOK OS

Book os

- du kan booke Kompostbudene til...

Undervisning til skoler og børnehaver

I Kompostbudene har vi udviklet en række undervisningsforløb forbeholdt børnehaver og skoler (indskoling og mellemtrin) - “De Små Kompostbude” og “Byens grønne kredsløb”, som har til formål at lære børn og elever om det grønne kredsløb om. Hvordan vores affald kan genanvendes - både som bioforgasning og lokal kompostering til dyrkning og næring til vores planter. Vi kommer omkring hvilke slags affald, der kan komposteres, hvordan man kompostere, hvad der sker i en bioforgasning- og kompostproces, og hvordan og hvad det endelige kompost kan bruges til. Sideløbende berører vi hvad der sker med affald generelt, hvad genanvende/ genbrug/ reduktion betyder, hvordan vi kan lave lokale kredsløb og bruge hinandens ressourcer, og hvordan det påvirker klima og miljø med særlig fokus på jord og jordkvalitet og kompost.

 

Så tag fat I os hvis I vil høre mere om mulighederne på jeres skole.

Workshops

I Kompostbudene har vi afholdt en række workshops til forskellige typer af event og arrangementer med fokus på forskellige aspekter af det grønne kredsløb, kompostering og genbrug af grønne ressourcer. Så tag fat i os med alt fra kompost/plante -workshop, læring om gendyrkning af vores grøntsager, høst af frø, stiklingeworkshop, og hvordan man kan bytte/dele sine planter.

 

Workshoppen kan tilrettelægges særligt for en bestemt målgruppe - vi har gode erfaringer både med børn og voksne.

 

Referencer:

 • Omstillings.nu’s årskonference
 • Det Grønne Hus - borgere I Fredericia
 • Byttemarked på Rådhuspladsen med Miljøpunkt Indreby/ Christianshavn
 • Copenhagen Cooking
 • Lokal mad på Musiktorvet, Amager
 • Altankassens dag i Torvehallerne

Undervisning til institutioner

Vi afholder også kompost-kurser for institutioner om selv at komme igang med kompostering - kontakt os for yderligere information.

 

Vi har afholdt en række kurser for socialt udsatte borgere omkring involvering i genbrug, sortering, vedligehold af kompost og dyrkning og beplantning bl.a. med Kofoed Skole, Aktivitetcenter Sundholm og Mændenes hjem. Hvis I vil vide mere om, hvordan I kan inddrage jeres brugere i grønne kredsløb, så tag fat i os.

Oplæg

Vi elsker at inspirere - og kommer gerne ud og fortæller om alt fra det meget konkrete “grønne kredsløb i byen” og kompostering, vores arbejde med socialøkonomi og med inddragelse af social udsatte i grønt arbejde og hvordan man kan arbejde med grønne og sociale - cirkulære forretningsmodeller indenfor det grønne område. Kontakt os for yderligere information.

 

Vi har bl.a. holdt oplæg for:

 

 • Institutioner under social forvaltningen i Københavns Kommune
 • ABF livsstilsmesse
 • Amagers Bæredygtighed Konference 2017 bl.a med Signe Wenneberg
 • Boligforeninger
 • Pecha Kucha

Hvordan booker man?

 

Send en mail til Stine på info@kompostbudene.dk for at høre om priser og jeres muligheder for at booke Kompostbudene.

Email

info@kompostbudene.dk

 

Adresse

Jemtelandsgade 3, 4. sal

2300 København S